Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Harcsamájgombóc levesbetétként

Ha egy igazán ízletes, ám annál különlegesebb ételre vágynánk, ez a remek recept!

hal alaplé máj zöldség egészség

0 Tovább

Vadas nyúl, a polgári konyha ékköve

Vadas sütőben? Igen! Nem szokványos módja ezen fogás elkészítésének, ám a sütés olyan zamatot ad az ételnek, hogy biztosan nem bánja meg ha elkészíti!

nyúl vadas sütve finom zöldség göngyölt hús

0 Tovább

A megunhatatlan töltött paprika

Természetesen házi paradicsomszósszal!

töltött paprika házi paradicsomszósz őszi zöldségek paprika paradicsom

0 Tovább

Csirke boulanger szezonra hangolva

Kiforgatjuk a klasszikus lecsót megszokottságából, és egy nem mindennapi francia különlegességet kreálunk belőle!francia lecsó csirkemell zöldség ősz

0 Tovább

A tavasz minden szépsége egy tálon

Igazi színes, szagos, ízes étel készült most is nálunk, mégpedig nem más, mint a tavaszi bárányragu.

Húsvét bárány tavasz ragu zöldség diéta

0 Tovább
12
»

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!