Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Terítéken: káposztás-burgonyás rakott tarja

Az egyik kedvenc húsfélénk a tarja, és hogy változatosabb fogásokat készítsünk, ezért most Marcsi a szokásos kisütés helyett rakott egytál ételt készített. Előnyben vagyunk a hozzávalókat illetően, ha van otthon igazi hordós, savanyú káposztánk!

tarja rakottétel egytálétel sertés savanyú káposzta

0 Tovább

Magyar rakottas felturbózva

A rakott krumplit egyszerűségéért kedveljük igazán, de egy-két plusz hozzávalóval megunhatatlan ebédet varázsolhatunk az asztalra!

rakott krumpli magyaros egytál finom

0 Tovább

Az „igazi” tarhonya

A pásztortarhonya egy remek étel, amely a magyar konyha jellegzetes ízeit mind magába zárja. Nagyon könnyű elkészíteni, és ha néhány tippre odafigyelünk, akkor felejthetetlenül finom lesz!

pásztortarhonya tarhonya egytálétel magyaros

0 Tovább

Hajdinás hús, az egytálételek koronázatlan királya

A bácskai rizseshús egészségesebb alternatíváját készítjük el konyhánkban!

hajdina hús pörkölt egytál finom

0 Tovább
12
»

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!