Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Formában sült "tüdőshurka"

Hagyományos, de mégis formabontó recept a kísérletezni vágyóknak!

mangalica hurka májas magyaros káposzta

0 Tovább

Az „igazi” tarhonya

A pásztortarhonya egy remek étel, amely a magyar konyha jellegzetes ízeit mind magába zárja. Nagyon könnyű elkészíteni, és ha néhány tippre odafigyelünk, akkor felejthetetlenül finom lesz!

pásztortarhonya tarhonya egytálétel magyaros

0 Tovább

Hazai ízek kicsit másként - Pontyos töltött káposzta készült​​​​​​​

Egy klasszikus kedvelt magyar ételben köszön vissza a hal.

ponty töltött káposzta magyaros hal

0 Tovább
12
»

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!