Ha önmagában a csokoládétorta már unalmas lenne, akkor próbálják ki a mogyorós változatot!
Az ínycsiklandózó csokitorta most mogyorós változatban készült el konyhánkban, amibe a dobostorta jolly jokernek számító krémjét tettük bele. A krém elkészítése igazi türelemjáték, de a végeredmény mindenképpen kárpótol, hiszen ez egy világbajnok töltelék. A rusztikus kinézet pedig ne tévesszen meg senkit, hiszen ez a torta brutál finom. Viszont vigyázat, hiszen a készítése közben minden csupa csoki lesz körülöttünk!
Hozzávalók:
Piskóta:
8 db M-es tojás
8 ek. cukor
5 ek. liszt
3 ek. jó minőségű csokoládé
Krém:
4 db tojás
20 dkg porcukor
23,5 dkg vaj
22 dkg étcsokoládé
3,5 dkg kakaópor
Díszítéshez:
2 marék mogyoró
1 marék áfonya
étcsokoládéforgács