Help Sales ÁSZF

A két kőkorszaki szaki főétele

Marcsi ezúttal olyan mutatós hússzeletekből varázsol finomságot, amit eddig csak Frédi és Béni étkezéseinél láttunk.

frédiszelet sülthús ajvár zöldséglekvár téli vacsora

0 Tovább

Marhasült, üde zöldségágyáson

Marhalábszár újragondolva, avagy csodák a pörköltön túl!

Receptünkben a marhahús dominál, melynek egyszerűségében rejlik varázslatos íze. Figyeljünk arra a hús szeletelésénél, hogy szálirányra merőlegesen vágjuk, sütés után így igazán omlóssá válik. Hogy fogásunk szaftos maradjon, ne felejtsünk el egy kis szalonnát csempészni a hozzávalók közé! Az összetevőket edénybe tesszük, majd lassú tűzön készre sütjük. Ezalatt bőven jut időnk a köret elkészítésére is. A minimalizmus irányvonalán továbbhaladva az újburgonyát egészben puhára sütjük, majd egy kis spárgával színesítjük fogásunkat. Jó étvágyat!

Hozzávalók:

1,5-2 kg marhalábszár

3-4 fej vöröshagyma

15 dkg szalonna

1 ek. sertészsír

3-4 ág zsenge rozmaring

bors

2 kg apró újburgonya

3-4 szál újfokhagyma

1 csokor spárga

1 dl zsíros tejszín

2 ek. olívaolaj

3 dkg vaj

1 csomag petrezselyem

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!

Legfrissebb bejegyzések