Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Édes paradicsomos káposzta pikáns raguval

Marcsi egyik kedvenc receptjét készíti el, ami nem más mint a kacsaaprólékos paradicsomos káposzta!

paradicsomos káposzta kacsa ragu egytál

0 Tovább

Vasárnapi kacsamesék

Ha sült kacsa, akkor párolt káposzta, bónusznak pedig tepertő!

kacsa  sült párolt káposzta

A túl sok fűszer nem mindig megoldás. A kacsa húsa önmagában is különleges, egy kis só pedig tökéletessé teheti, nem is kell hozzá más. Megmutatjuk azt is, hogyan daraboljuk fel a kacsát gyorsan és egyszerűen, és még a tartósításáról is elmondunk pár praktikát. Az extra élvezetekért pedig még tepertőt is készítünk.

Hozzávalók:

1 hízott kacsa

1 dl víz

párolt káposzta:

1 fej vöröskáposzta

2 ek. cukor

2 tk. só

1 dl fehérbor

2 ek. balzsamecet

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Klasszikus kacsamell, kicsit sem átlagos körettel

Klasszikus ízek, klasszikus formák egy csipetnyi frissességgel.

kacsa mell sült filé

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!