Klasszikus ízek, klasszikus formák egy csipetnyi frissességgel.
A kacsamell könnyen kiszáradhat, de mi megmutatjuk, hogyan is kerülhető ez el. Kulináris kalandozásaink során, Fekete Gergő is mutat pár tippet, miként érhetjük el, hogy a kacsamell ropogós és szaftos legyen. Bárrmilyen körethez illik, akár még kenyér mellé is ehető uzsonnára. A túlfűszerezés nem ajánlott, a jó minőségű kacsahús kevés sóval is tökéletes lesz!
Hozzávalók:
1 db csontos kacsamell
8 dkg véres hurka/boudin noir áttörve
1 tk. lassan pirított salottahagyma
1 kk. zöldalma kockára vágva
1 tk. főtt hajdina
majoranna
só
bors
finomra vágott petrezselyem
finomra vágott snidling
1 tk. pirított kenyérkocka
1 db shallott hagyma egészben
3 dl kacsazsír
cékla jus
céklapor
lila oxalislevél