Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karamellás hatlapos, ahogy nagymamáink készítették

Egy gyermekkori kedvencet hoztunk most Önöknek.

karamellás hatlapos sütemény

0 Tovább

Kicsit édes, kicsit sós - Csokoládés tarte sós karamellel

Finom és egyben gyönyörű sütemény készült konyhánkban.

csokoládés tarte sóskaramell

0 Tovább

Az eredeti kijevi csirke receptje

Első ránézésre egy hétköznapi fogás, ám sokan nem tudják, hogyan is készül valójában a kijevi csirkemell.

csirkemell rántott kijevi ropogós vajas

0 Tovább

Csirke boulanger szezonra hangolva

Kiforgatjuk a klasszikus lecsót megszokottságából, és egy nem mindennapi francia különlegességet kreálunk belőle!francia lecsó csirkemell zöldség ősz

0 Tovább

Reformrizottó spenót csipsszel bolondítva

Bicsár Attila séf különleges konyhai trükkjeit mutatta meg nekünk!

spenót rizottó csirkemell csipsz reform

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!