Bicsár Attila séf különleges konyhai trükkjeit mutatta meg nekünk!
A menzás ízetlen parajfőzelék a múltté! zöldésgek közé tartozik, ehetjük nyersen, salátában, főzelékként, emellett nagyon egészséges is! Ma egy különleges rizottót készítettünk, melyet spenót csipsszel bolondítottunk meg! A húskedvelőknek sem kell szomorkodniuk, isteni szaftos bőrös csirkemell is készült konyhánkban.
Hozzávalók:
Rizottó:
100 g árpagyöngy
1 liter víz
300 g spenót
3 gerezd fokhagyma
2 ek. vaj
300 ml tejszín
2 cikk sós citrom
só
bors
Csirkemell:
2 db bőrös csirkemellfilé
5 szelet citrom
3-4 szál friss kakukkfű
só
fűszerpaprika
őrölt kömény
olaj
vaj
Spenót csipsz:
1 marék bébispenót
só
sumac
olaj
reszelt parmezán