Bicsár Attila séf különleges konyhai trükkjeit mutatta meg nekünk!

spenót rizottó csirkemell csipsz reform

 

A menzás ízetlen parajfőzelék a múltté! zöldésgek közé tartozik, ehetjük nyersen, salátában, főzelékként, emellett nagyon egészséges is! Ma egy különleges rizottót készítettünk, melyet spenót csipsszel bolondítottunk meg! A húskedvelőknek sem kell szomorkodniuk, isteni szaftos bőrös csirkemell is készült konyhánkban.

Hozzávalók:

Rizottó:

100 g árpagyöngy

1 liter víz

300 g spenót

3 gerezd fokhagyma

2 ek. vaj

300 ml tejszín

2 cikk sós citrom

bors

Csirkemell:

2 db bőrös csirkemellfilé

5 szelet citrom

3-4 szál friss kakukkfű

fűszerpaprika

őrölt kömény

olaj

vaj

Spenót csipsz:

1 marék bébispenót

sumac

olaj

reszelt parmezán

Teljes adások a Médiaklikken!