Finom és egyben gyönyörű sütemény készült konyhánkban.

csokoládés tarte sóskaramell

 

Sokszor csodáljuk a cukrászdai remekeket, most itt az alkalom, hogy mi is próbát tegyünk otthon. Juhos József cukrászmester volt segítségünkre, hogy ezt a csodás receptet megismertethessük mindenkivel. 

Irány a konyha és sütésre fel!

Hozzávalók:

Tarte tészta:

170 g liszt

100 g mandulaliszt

100 g porcukor

150 g vaj

100 g tojás (2 közepes)

1 g só

Sós karamell:

120 g cukor

135 g tejszín

80 g vaj

3 g tengeri só (óvatosan!)

15 g zselatinmassza (1 g porzselatinhoz 6 g víz)

Ganache:

130 g tejszín

200 g 70%-os étcsokoládé

60 g fehércsokoládé

30 g méz

40 g vaj

Teljes adások a Médiaklikken!