Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

BBQ sertéstarja - a hagyományos recept egy kis csavarral

Egy jó bbq-party elmaradhatatlan fogásáról van szó, de nem szükséges megvárnunk újra a nyarat, hogy elkészítsük, hiszen bármikor nagyszerű választás. Kert és fa helyett a konyha és a sütő lesz a terepünk. A füst-ízt pótolhatjuk speciális olajokkal vagy ha kemencét használunk, akkor szénnel. Az elkészítést megelőzi a só-cukor ágyon való pihentetése, illetve a száraz pácolása a húsnak.

BBQ sertéstarja nudli abált zöldségek sertésrecept BBQ-recept

Az elkészítést megelőzi a só-cukor ágyon való pihentetése, illetve a száraz pácolása a húsnak. A sárgarépa, zeller és karalábé vajas abálását követően a nudlihoz kezdünk hozzá. A hagyományos receptúrát ezúttal tökmaggal variálta Marcsi és a séf. Csak egy kis adagot adjunk hozzá, hogy ne legyen túl intenzív zöld színe. A találás a fantáziánkra van bízva, de bárhogyis rendezgetjük az elemeket a tányéron, egy gyönyörű színkavalkád fogja körbeölelni a nudlit és a BBQ sertéstarjánkat.

0 Tovább

Terítéken: káposztás-burgonyás rakott tarja

Az egyik kedvenc húsfélénk a tarja, és hogy változatosabb fogásokat készítsünk, ezért most Marcsi a szokásos kisütés helyett rakott egytál ételt készített. Előnyben vagyunk a hozzávalókat illetően, ha van otthon igazi hordós, savanyú káposztánk!

tarja rakottétel egytálétel sertés savanyú káposzta

0 Tovább

Egészben sült füstös, szaftos tarja

Tartsanak velünk gasztronómiai kalandozásunk során és ígérjük, a hús vajként fog szétomlani mindenki szájában.

tarja hús sertés szaftos fűszeres

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!