Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Klasszikus almáspite

Elhoztuk Önöknek a régi nagymamaféle sertészsírral készült pite receptjét.

almás pite

0 Tovább

Soproni babos-almás rétes

Édes, fahéjas almás finomság, melynek a bab omlóssága adja meg az igazi textúráját!

A bab szó hallatán nem szabad megijednünk, édesre fűszerezve tökéletesen utánozza a gesztenyét! Összekeverjük a nedves hozzávalókat. A tésztát jól dolgozzuk ki, teljesen egynemű végeredményre van szükségünk. Amíg pihen a tésztánk, elkészítjük a tölteléket. A legnehezebb rész most vár ránk: papírvékonyra kell nyújtanunk a tésztát! Ehhez trükköket a Harrer házaspár mutat! A rétesünket megtöltjük, majd készre sütjük.

Hozzávalók:

Rétestészta (1 rúd)

25 dkg liszt

1 dl langyos víz

2 cl olaj

1 tojás

csipet só

A töltelékhez:

1-1,5 kg alma

25 dkg főtt apró szemű világos színű bab

10 dkg cukor

25 dkg tejföl

1 tk fahéj

1 db citrom leve és héja

5 dkg vaj

10 dkg zsemlemorzsa

5 dkg olvasztott vaj a kenéshez

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Egyszerű hurkás párna rendkívüli hozzávalókkal

Maradt egy kis hurka a disznóvágásból? Ezzel a recepttel garantáltan elfogy minden!

véreshurka alma pite párnácska sós magyaros

0 Tovább

Formabontó gránátalmás lencsesaláta

Gyümölcs- és zöldségkavalkád a tányéron! A hagyományt magunk mögött hagyva elkészítettük a legvagányabb téli salátát!

gránátalma lencse tél egészséges saláta

0 Tovább

Százrétű béles gazdagon

Nem is kerülhetne finomabb desszert az ünnepi asztalra! A határon túli, hagyományos recept nem egyszerű, de megéri a fáradozást!

sütemény mák alma dió béles finom

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!