Maradt egy kis hurka a disznóvágásból? Ezzel a recepttel garantáltan elfogy minden!

véreshurka alma pite párnácska sós magyaros

 

A sós párnácskák elkészítésében Szabadfi Szabolcs pék siet segítségünkre. Az egyszerű alaprecepthez olyan különleges hozzávalókat adunk, mint a lilaburgonya! A magas hőfokon való sütés alatt tökéletesen összeérnek az ízek, a véres hurka ízvilágát az alma hangsúlyozza. Vendégváró falatoknak, uzsonnának ajánljuk!

Hozzávalók:

175 g kenyérliszt

175 g finomliszt

50 g lilaburgonyaliszt

100 ml tej

100 ml víz

20 g friss élesztő

8 g tengeri só

1 közepes főtt lilaburgonya

8 g cukor

Töltelék:

300 g véres hurka

1 közepes alma

1 kis fej vöröshagyma

olívaolaj

bors

Teljes adások a Médiaklikken!