Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krumplifőzelék fasírttal bácskai módra

Ismét egy klasszikus fogás kerül terítékre, fűszerpaprikával megbolondítva!

főzelék krumpli fasírt magyaros

0 Tovább

Tarka töltött paprika

Hagyományos töltött paprikánkat színes köntösbe bújtattuk!

töltött paprika magyaros kiadós

Klasszikus magyaros fogásunkat ezúttal kaliforniai paprikára cseréltük. Kerekes Sándor séf mutatja meg, hogy készíthető el az eredeti recept, újragondolva. A hagymát szalonnán megpirítjuk, közben előkészítjük a paprikákat, majd a tölteléket is jól összedolgozzuk, amibe a végén mehet is bele a lepirított hagyma. Megtöltjük a paprikákat, majd a tepsibe hagymás-fűszeres ágyást készítünk, ez ad extra ízt ételünknek. Mehet rá a szósz, majd irány a sütő! Az elkészült finomságot friss újhagymával, petrezselyemmel tálaljuk.

Hozzávalók:

15 dkg mangalicaszalonna

1 fej vöröshagyma

50 dkg darált sertésdagadó

50 dkg darált  sertéslapocka

20 dkg főtt rizs

5-6 szál kakukkfű

3-4 szál majoranna

4-5 szál újhagyma

3-4 gerezd fokhagyma

1 db tojás

durva bors

1 kk. fűszerpaprika

8 db sárga kaliforniai paprika

A szószhoz:

1 liter hámozott paradicsom

szükség szerint sűrített paradicsom

3-4 gerezd fokhagyma

1 csokor zellerzöld

1 fej vöröshagyma

bors

A tálaláshoz:

Újhagyma és petrezselyem

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Szatmári öntött pászka

A túrós tészta tökéletes alternatívája, sósan és édesen is fogyasztható!

túrós tejfölös szalonnás finom magyaros pászka

0 Tovább

Magyar rakottas felturbózva

A rakott krumplit egyszerűségéért kedveljük igazán, de egy-két plusz hozzávalóval megunhatatlan ebédet varázsolhatunk az asztalra!

rakott krumpli magyaros egytál finom

0 Tovább

Egyszerű hurkás párna rendkívüli hozzávalókkal

Maradt egy kis hurka a disznóvágásból? Ezzel a recepttel garantáltan elfogy minden!

véreshurka alma pite párnácska sós magyaros

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!