Help Sales ÁSZF

Marhasült, üde zöldségágyáson

Marhalábszár újragondolva, avagy csodák a pörköltön túl!

Receptünkben a marhahús dominál, melynek egyszerűségében rejlik varázslatos íze. Figyeljünk arra a hús szeletelésénél, hogy szálirányra merőlegesen vágjuk, sütés után így igazán omlóssá válik. Hogy fogásunk szaftos maradjon, ne felejtsünk el egy kis szalonnát csempészni a hozzávalók közé! Az összetevőket edénybe tesszük, majd lassú tűzön készre sütjük. Ezalatt bőven jut időnk a köret elkészítésére is. A minimalizmus irányvonalán továbbhaladva az újburgonyát egészben puhára sütjük, majd egy kis spárgával színesítjük fogásunkat. Jó étvágyat!

Hozzávalók:

1,5-2 kg marhalábszár

3-4 fej vöröshagyma

15 dkg szalonna

1 ek. sertészsír

3-4 ág zsenge rozmaring

bors

2 kg apró újburgonya

3-4 szál újfokhagyma

1 csokor spárga

1 dl zsíros tejszín

2 ek. olívaolaj

3 dkg vaj

1 csomag petrezselyem

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Harcsamájgombóc levesbetétként

Ha egy igazán ízletes, ám annál különlegesebb ételre vágynánk, ez a remek recept!

hal alaplé máj zöldség egészség

0 Tovább

Klasszikus, ropogós, és gőzölt marinált halvariációk

Kerekponty, kockaponty, tavalyi ponty, idei ponty, pontyfilé...Gombóc Artúr kedvenc finomsága helyett most halvariációk készülnek konyhánkban.

hal marinált variációk finom egészséges

0 Tovább

Halfasírt cukkinipürével, diétás napokra

Halfüggőknek kötelező fogás, egészségmegőrző körettel!

hal fasírt cukkini püré finom

0 Tovább

A sült keszeg és az olajos hal titkai

Szári Zsolttal csodálatos és egyszerű halfogásokkal készültünk Önöknek.

hal sült olajos keszeg

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!