Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi töltött napraforgókalács

Egyszerű, mégis látványos kalácstészta, melyet ízlés szerint tölthetünk!

tavaszi kalács töltött kelttészta finom

0 Tovább

Tarka töltött paprika

Hagyományos töltött paprikánkat színes köntösbe bújtattuk!

töltött paprika magyaros kiadós

Klasszikus magyaros fogásunkat ezúttal kaliforniai paprikára cseréltük. Kerekes Sándor séf mutatja meg, hogy készíthető el az eredeti recept, újragondolva. A hagymát szalonnán megpirítjuk, közben előkészítjük a paprikákat, majd a tölteléket is jól összedolgozzuk, amibe a végén mehet is bele a lepirított hagyma. Megtöltjük a paprikákat, majd a tepsibe hagymás-fűszeres ágyást készítünk, ez ad extra ízt ételünknek. Mehet rá a szósz, majd irány a sütő! Az elkészült finomságot friss újhagymával, petrezselyemmel tálaljuk.

Hozzávalók:

15 dkg mangalicaszalonna

1 fej vöröshagyma

50 dkg darált sertésdagadó

50 dkg darált  sertéslapocka

20 dkg főtt rizs

5-6 szál kakukkfű

3-4 szál majoranna

4-5 szál újhagyma

3-4 gerezd fokhagyma

1 db tojás

durva bors

1 kk. fűszerpaprika

8 db sárga kaliforniai paprika

A szószhoz:

1 liter hámozott paradicsom

szükség szerint sűrített paradicsom

3-4 gerezd fokhagyma

1 csokor zellerzöld

1 fej vöröshagyma

bors

A tálaláshoz:

Újhagyma és petrezselyem

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Régi idők töltelékes káposztája

A magyar konyha egyik jellegzetes ételének számos változata ismert, most Gáll Tímeától egy igazán különleges variációt ismehettünk meg.

töltött káposzta töltelékes

0 Tovább

Erdei finomságokkal töltött csirke

Újabb klasszikus, melyben a töltelék az erdő piciny kalapos manóiból készül, friss, tiszta ízt kölcsönözve ebédünknek.

gomba csirke töltött finom ősz

0 Tovább

A megunhatatlan töltött paprika

Természetesen házi paradicsomszósszal!

töltött paprika házi paradicsomszósz őszi zöldségek paprika paradicsom

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!