Újabb klasszikus, melyben a töltelék az erdő piciny kalapos manóiból készül, friss, tiszta ízt kölcsönözve ebédünknek.

gomba csirke töltött finom ősz

 

A gombás töltelék könnyen unalmassá válhat, ám Borbás Marcsi receptjével biztosan nem! Rengeteg fajtából válogatva áll össze a tökéletes töltelék, melyben az erdei íz dominál.  Az egész csirke mellett készül konyhánkban egy kötözött csirke variáció, mely hamar a gyerekek kedvence lesz!

Hozzávalók:

1 db egész csirke

1 db egészben filézett csirke

1 fej vöröshagyma

50 dkg gomba vegyesen

bors

friss kakukkfű

1 tk magos mustár

1 citrom héja

2-3 gerezd fokhagyma

2 dl tejbe áztatott zsemle

igény szerint zsemlemorzsa

10 dkg vaj

0,5 dl olívaolaj

Teljes adások a Médiaklikken!