Egy nagyvendéges fogással készültünk Önöknek.

sertéscomb főtt hús erdei gomba

 

A csodálatos természet hozzájárult mostani szuper receptünkhöz. Aki teheti, kövesse példánkat és egy kellemes séta alkalmával gyűjtsön be egy-két hozzávalót az ebédhez.

Egy sima főtt húst készítettünk, amely az olaszoknál és az osztrákoknál is nagyon közkedvelt. Első körben felraktuk a levest, hogy egy finom, puha főtt húst kapjunk. E mellé pedig készítettünk köretnek vegyes gombamártást és fokhagymával dinsztelt kelt. 

Egyszerű, mégis csodás ételt kaptunk, ami reméljük elnyerte tetszésüket.

Hozzávalók:

3 kg sertéscomb egyben

1 kk. egész bors

2 babérlevél

1 fej fokhagyma

1 fej vöröshagyma

2-3 szál sárgarépa

1 szál fehérrépa

½ karalábé

½ zeller

1 csokor zellerzöld

Pirított gombák:

2 ek. olívaolaj

3 dkg vaj

2-3 gerezd fokhagyma

50 dkg gomba vegyesen

só, bors

kakukkfű

1 csokor fodroskel

0,5 dl olívaolaj

2 dkg vaj

1 gerezd fokhagyma

Teljes adások a Médiaklikken!