Egy nagyvendéges fogással készültünk Önöknek.
A csodálatos természet hozzájárult mostani szuper receptünkhöz. Aki teheti, kövesse példánkat és egy kellemes séta alkalmával gyűjtsön be egy-két hozzávalót az ebédhez.
Egy sima főtt húst készítettünk, amely az olaszoknál és az osztrákoknál is nagyon közkedvelt. Első körben felraktuk a levest, hogy egy finom, puha főtt húst kapjunk. E mellé pedig készítettünk köretnek vegyes gombamártást és fokhagymával dinsztelt kelt.
Egyszerű, mégis csodás ételt kaptunk, ami reméljük elnyerte tetszésüket.
Hozzávalók:
3 kg sertéscomb egyben
só
1 kk. egész bors
2 babérlevél
1 fej fokhagyma
1 fej vöröshagyma
2-3 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
½ karalábé
½ zeller
1 csokor zellerzöld
Pirított gombák:
2 ek. olívaolaj
3 dkg vaj
2-3 gerezd fokhagyma
50 dkg gomba vegyesen
só, bors
kakukkfű
1 csokor fodroskel
0,5 dl olívaolaj
2 dkg vaj
1 gerezd fokhagyma
só