Egyszerű, de nagyszerű! Bármilyen hús tökéletessé varázsolható a fűszerek  megfelelő kombinációjával!

malac gazdag hús sült finom szaftos

 

A munka oroszlán részét ezúttal a sütő végzi.  A fűszerkombináció kiválasztásában Segal Viktor séf segített. Olyan hétköznapi hozzávalók segítségével, mint például a bors, só, mustár vagy kakukkfű különleges ételt tehetünk asztalunkra. Csak annyi a dolgunk, hogy a húst jól bedörzsöljük, majd készre sütjük az ételt.

Hozzávalók:

2,5-3 kg bőrös császárhús

A fűszerezéshez:

színesbors

zöldbors

1 ek. magos mustár

3 ek. mangalicazsír

friss kakukkfű

2-3 gerezd fokhagyma

Az összeállításhoz:

2-3 fej vöröshagyma

4-5 gerezd fokhagyma

2,5 dl száraz fehérbor

Teljes adások a Médiaklikken!