Főtt sertéscomb erdei gombával Marcsi konyhájából 

Egy nagyvendéges fogással készültünk Önöknek.

sertéscomb főtt hús erdei gomba

0 Tovább

Sült császárhús fűszerköntösben

Egyszerű, de nagyszerű! Bármilyen hús tökéletessé varázsolható a fűszerek megfelelő kombinációjával!

malac gazdag hús sült finom szaftos

0 Tovább

Vadas nyúl, a polgári konyha ékköve

Vadas sütőben? Igen! Nem szokványos módja ezen fogás elkészítésének, ám a sütés olyan zamatot ad az ételnek, hogy biztosan nem bánja meg ha elkészíti!

nyúl vadas sütve finom zöldség göngyölt hús

0 Tovább

Hajdinás hús, az egytálételek koronázatlan királya

A bácskai rizseshús egészségesebb alternatíváját készítjük el konyhánkban!

hajdina hús pörkölt egytál finom

0 Tovább

Császári malaclakoma retró salátával

Sült paprikasaláta a leghabosabb császárhússal!

császárhús habos kápia paprika fenyőmag

0 Tovább
«
123

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!