Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vadas nyúl, a polgári konyha ékköve

Vadas sütőben? Igen! Nem szokványos módja ezen fogás elkészítésének, ám a sütés olyan zamatot ad az ételnek, hogy biztosan nem bánja meg ha elkészíti!

nyúl vadas sütve finom zöldség göngyölt hús

0 Tovább

Hajdinás hús, az egytálételek koronázatlan királya

A bácskai rizseshús egészségesebb alternatíváját készítjük el konyhánkban!

hajdina hús pörkölt egytál finom

0 Tovább

Császári malaclakoma retró salátával

Sült paprikasaláta a leghabosabb császárhússal!

császárhús habos kápia paprika fenyőmag

0 Tovább

Egészben sült füstös, szaftos tarja

Tartsanak velünk gasztronómiai kalandozásunk során és ígérjük, a hús vajként fog szétomlani mindenki szájában.

tarja hús sertés szaftos fűszeres

0 Tovább

A tavasz minden szépsége egy tálon

Igazi színes, szagos, ízes étel készült most is nálunk, mégpedig nem más, mint a tavaszi bárányragu.

Húsvét bárány tavasz ragu zöldség diéta

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!