Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Régi recept, ma is kedvenc: macskaszem

A sütemény nevét sokan pávaszemként ismerik. Klasszikus feltéteteket: meggyet és diót készítünk elő hozzá. Marcsi azt a véleményt osztja, hogy egy étel (meg egy desszert is) akkor finom igazán, ha nem spórolunk az alapanyagokkal, hanem bőséggel bánunk velük.meggyes süti macskaszem pávaszem sütemény dióhab édesség

0 Tovább

Az eredeti Gundel palacsinta

Ki ne ismerné a klasszikus magyar Gundel palacsintát?! Ez egy kihagyhatatlan darab!

palacsinta dió gundel csokoládé desszert

0 Tovább

Krábca a böjti napokra

A húsmentes fogások császára főételként is megállja a helyét, garantáltan nem maradunk éhesek utána!

köles édes finom sült diós

0 Tovább

Diós kosárka nem csak lagzira

Igazi hagyományos finomsággal készültünk Önöknek!

Diós kosárka sütemény

0 Tovább

Klasszikus bejgli „Marcsisan”​​​​​​​

A karácsony nagy mumusa az otthon elkészített bejgli, pedig igazán nincs mitől tartani!

bejgli karácsony mák dió szilvalekvár

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!