Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Házi bukta és túrós batyu, ahogy nagymamáink csinálták

Egy tészta, két recept. A hagyományos konyhához mindig érdemes visszatérni időnként, hiszen nem hibázhatunk, mindenki szereti a gyermekkort idéző ízeket!

bukta lekváros batyu túrós édesség kelttészta

0 Tovább

Tavaszi töltött napraforgókalács

Egyszerű, mégis látványos kalácstészta, melyet ízlés szerint tölthetünk!

tavaszi kalács töltött kelttészta finom

0 Tovább

Sóskedvelők előnyben - sörkifli

A népszerű partifalatka többféle recepttel készíthető el. Van, aki töltelékkel turbózza fel, és van, aki csak megszórja magokkal az üresen hagyott kifliket. Egy biztos: a sós finomság egyszerűen elkészíthető, és nagyszerű ropogtatnivaló lesz hosszú beszélgetésekhez!

0 Tovább

Kelt rétes a nagymama receptje alapján

A citrom és vanília ellenállhatatlan illata mindenkit az asztal köré csábít!

0 Tovább

Kútbakelt, a nagymama nyomán

Vízen kullogónak is hívják, a hagyományos recept alapján kútba leeresztve kelesztették.

kútbakelt citromos finom kelttészta

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!