A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít.
A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít.
A máj az, amit a legtöbben megesznek a belsőségek közül, pedig ezeknek igen magas az ásványi anyag, vitamin, valamint a nyomelem tartalma. Lássunk egy különleges receptet!
Ha egy igazán ízletes, ám annál különlegesebb ételre vágynánk, ez a remek recept!
Köztudott, hogy a máj nagyon egészséges. Magas az A-vitamin és a vas tartalma, illetve tartalmaz C és D-vitaminokat is egyaránt.