Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pirított csirkemáj friss zöldségekkel

A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít.

zöldésg máj friss tészta

0 Tovább

Májvetrece gőzgombóccal

A máj az, amit a legtöbben megesznek a belsőségek közül, pedig ezeknek igen magas az ásványi anyag, vitamin, valamint a nyomelem tartalma. Lássunk egy különleges receptet!

máj egészséges gombóc fűszerek

0 Tovább

Harcsamájgombóc levesbetétként

Ha egy igazán ízletes, ám annál különlegesebb ételre vágynánk, ez a remek recept!

hal alaplé máj zöldség egészség

0 Tovább

Formában sült "tüdőshurka"

Hagyományos, de mégis formabontó recept a kísérletezni vágyóknak!

mangalica hurka májas magyaros káposzta

0 Tovább

Resztelt máj, az egészséges vasforrás

Köztudott, hogy a máj nagyon egészséges. Magas az A-vitamin és a vas tartalma, illetve tartalmaz C és D-vitaminokat is egyaránt.

nyúl máj cukkini egészséges vas

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!