Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ikonikus francia sütemény

Sallay Fanni megosztotta velünk az epres macaronjának receptjét.

macaron francia sütemény

0 Tovább

Máglyarakás cupcake habcsókkal

Finomságokból sosem lehet elég, ennek eleget téve "titkos" házi lekvárral töltjük meg süteményeinket!

máglyarakás cupcake málnalekvár édes sütemény

0 Tovább

Fordított sütemény - használjunk céklát!

Sokan nem is gondolnának rá, de a céklát - egy kis cukorral és balzsamecettel összeházasítva - kiválóan felhasználhatjuk desszertekhez is. Pont olyan finomságot hozunk létre vele, mintha almát vagy körtét használtunk volna.

0 Tovább

Régi recept, ma is kedvenc: macskaszem

A sütemény nevét sokan pávaszemként ismerik. Klasszikus feltéteteket: meggyet és diót készítünk elő hozzá. Marcsi azt a véleményt osztja, hogy egy étel (meg egy desszert is) akkor finom igazán, ha nem spórolunk az alapanyagokkal, hanem bőséggel bánunk velük.meggyes süti macskaszem pávaszem sütemény dióhab édesség

0 Tovább

Karamellás hatlapos, ahogy nagymamáink készítették

Egy gyermekkori kedvencet hoztunk most Önöknek.

karamellás hatlapos sütemény

0 Tovább
«
1234

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!