Resztelt máj, az egészséges vasforrás

Köztudott, hogy a máj nagyon egészséges. Magas az A-vitamin és a vas tartalma, illetve tartalmaz C és D-vitaminokat is egyaránt.

nyúl máj cukkini egészséges vas

0 Tovább

Klasszikus kovászos kenyér

Ha friss, egészséges házi kenyérre vágyunk, akkor itt az idő, hogy kipróbáljunk egy nagyszerű alapreceptet!

kovászos kenyér dagasztás

0 Tovább

Zöldfűszerek kavalkádja lepénybe zárva

Fehérjedús, laktató túrós lepény sült a konyhánkban!

tavasz zöldfűszer túró lepény magyar

 

Nemcsak desszertként állja meg a helyét a lepény, mi, magyarok nagy szeretettel fogyasztjuk sós változatát főételként is. Ezúttal egy könnyed, túrós, zöldfűszeres tavaszi változat készült el konyhánkban.

Hozzávalók:

Tészta:

70 dkg liszt

15 dkg sertészsír

2 dl tejföl

2 db tojás

kevés víz

Töltelék:

2 kg tehéntúró

1 kg tejföl

1 nagy csokor vegyes zöldfűszer (tárkony, petrezselyem, koriander, majoranna)

6 tojás

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Tavaszi spárgás karaj

Az év talán egyik legszebb évszakát köszönthetjük, hiszen ilyenkor nyílnak a virágok, zöldbe borul a növényzet és a madarak is csicsergésbe kezdtek. A tavasz kedvenc zöldsége pedig nem más, mint a spárga.

spárga karaj sült tavasz újhagyma petrezselyem újburgonya

0 Tovább

A tavasz minden szépsége egy tálon

Igazi színes, szagos, ízes étel készült most is nálunk, mégpedig nem más, mint a tavaszi bárányragu.

Húsvét bárány tavasz ragu zöldség diéta

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!