Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Édes paradicsomos káposzta pikáns raguval

Marcsi egyik kedvenc receptjét készíti el, ami nem más mint a kacsaaprólékos paradicsomos káposzta!

paradicsomos káposzta kacsa ragu egytál

0 Tovább

BBQ sertéscsászár

Ebben a receptünkben az édeskés ízvilágú húst egyszerű körettel kínálja nekünk Marcsi. BBQ-sorozatunk folytatódik, első lépésként egy mustáros-fűszeres pácban kényeztessük fő sertés-alapanyagunkat. Koriander, barna cukor, fűszerpaprika - ezeket javasoljuk, viszont ne riadjunk vissza az egyedül kikísérletezett száraz páctól sem.

0 Tovább

Terítéken: káposztás-burgonyás rakott tarja

Az egyik kedvenc húsfélénk a tarja, és hogy változatosabb fogásokat készítsünk, ezért most Marcsi a szokásos kisütés helyett rakott egytál ételt készített. Előnyben vagyunk a hozzávalókat illetően, ha van otthon igazi hordós, savanyú káposztánk!

tarja rakottétel egytálétel sertés savanyú káposzta

0 Tovább

Különleges káposztában sült malac 

Egy igazán egyedi módon sütött malac receptet mutatunk.

káposzta malac sült

0 Tovább

Marcsi gyerekkori kedvence, a káposztás kelt gombóc​​​​​​​

Kiadós egytálétel a téli napokra.

kelt gombóc füstölt szalonna füstölt kolbász oldalas savanyú káposzta

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!