Marcsi egyik kedvenc receptjét készíti el, ami nem más mint a kacsaaprólékos paradicsomos káposzta!
Marcsi egyik kedvenc receptjét készíti el, ami nem más mint a kacsaaprólékos paradicsomos káposzta!
Ebben a receptünkben az édeskés ízvilágú húst egyszerű körettel kínálja nekünk Marcsi. BBQ-sorozatunk folytatódik, első lépésként egy mustáros-fűszeres pácban kényeztessük fő sertés-alapanyagunkat. Koriander, barna cukor, fűszerpaprika - ezeket javasoljuk, viszont ne riadjunk vissza az egyedül kikísérletezett száraz páctól sem.
Az egyik kedvenc húsfélénk a tarja, és hogy változatosabb fogásokat készítsünk, ezért most Marcsi a szokásos kisütés helyett rakott egytál ételt készített. Előnyben vagyunk a hozzávalókat illetően, ha van otthon igazi hordós, savanyú káposztánk!