Szolgáltató adatai Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Formában sült "tüdőshurka"

Hagyományos, de mégis formabontó recept a kísérletezni vágyóknak!

mangalica hurka májas magyaros káposzta

0 Tovább

Régi idők töltelékes káposztája

A magyar konyha egyik jellegzetes ételének számos változata ismert, most Gáll Tímeától egy igazán különleges variációt ismehettünk meg.

töltött káposzta töltelékes

0 Tovább

Vasárnapi kacsamesék

Ha sült kacsa, akkor párolt káposzta, bónusznak pedig tepertő!

kacsa  sült párolt káposzta

A túl sok fűszer nem mindig megoldás. A kacsa húsa önmagában is különleges, egy kis só pedig tökéletessé teheti, nem is kell hozzá más. Megmutatjuk azt is, hogyan daraboljuk fel a kacsát gyorsan és egyszerűen, és még a tartósításáról is elmondunk pár praktikát. Az extra élvezetekért pedig még tepertőt is készítünk.

Hozzávalók:

1 hízott kacsa

1 dl víz

párolt káposzta:

1 fej vöröskáposzta

2 ek. cukor

2 tk. só

1 dl fehérbor

2 ek. balzsamecet

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Hazai ízek kicsit másként - Pontyos töltött káposzta készült​​​​​​​

Egy klasszikus kedvelt magyar ételben köszön vissza a hal.

ponty töltött káposzta magyaros hal

0 Tovább
12
»

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!