Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Régi tojásos nokedli új köntösben

Az eredeti klasszikus íz megőrzése mellett vad vizekre eveztünk!

tojás nokedli magyar falu finom

0 Tovább

Zöldfűszerek kavalkádja lepénybe zárva

Fehérjedús, laktató túrós lepény sült a konyhánkban!

tavasz zöldfűszer túró lepény magyar

 

Nemcsak desszertként állja meg a helyét a lepény, mi, magyarok nagy szeretettel fogyasztjuk sós változatát főételként is. Ezúttal egy könnyed, túrós, zöldfűszeres tavaszi változat készült el konyhánkban.

Hozzávalók:

Tészta:

70 dkg liszt

15 dkg sertészsír

2 dl tejföl

2 db tojás

kevés víz

Töltelék:

2 kg tehéntúró

1 kg tejföl

1 nagy csokor vegyes zöldfűszer (tárkony, petrezselyem, koriander, majoranna)

6 tojás

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Rántott kocsonya házi olajvajjal

Ha magyar, akkor rántott finomságok minden mennyiségben!

kocsonya rántott magyar mangalica különleges

0 Tovább

Hazai ízek kicsit másként - Pontyos töltött káposzta készült​​​​​​​

Egy klasszikus kedvelt magyar ételben köszön vissza a hal.

ponty töltött káposzta magyaros hal

0 Tovább
123
»

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!