Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Házi bukta és túrós batyu, ahogy nagymamáink csinálták

Egy tészta, két recept. A hagyományos konyhához mindig érdemes visszatérni időnként, hiszen nem hibázhatunk, mindenki szereti a gyermekkort idéző ízeket!

bukta lekváros batyu túrós édesség kelttészta

0 Tovább

Kálvinista mennyország

Lágy tészta sok vaníliával, citrommal és mazsolával - ennyit elöljáróban a régi receptről. Borbás Marcsi megosztotta velünk ennek az édestészta ételnek az elkészítését és fortélyait. Igazi nemzeti kincsről van szó, melyet valószínűleg a felvidéki gömöriektől vett át az egész ország. Marcsi is Felvidéken sajátította el a kálvinista mennyország fortélyait egy idős asszonytól.

0 Tovább

Kötözött tészta egyenesen az Alföldről

A kötözött tészta receptje az alföldi ételeinkhez tartozik. A magyarok körében igen közkedvelt étel látványossága, hogy a tészta minden darabjára egy kis csomó van kötve. Egy egyszerű zöldséglevest sokkal laktatóbbá tehetünk a kötözött, hagymával töltött tésztával.

kötözött tészta alföldi recept Borbás Marcsi Gasztroangyal

0 Tovább

Házi agnolotti juhtúróval és burgonyával

Olaszos tészta, friss, magyar ízekkel kombinálva a tavasz jegyében!

olaszos tavaszi könnyű tészta juhtúró

0 Tovább

Tavaszi töltött napraforgókalács

Egyszerű, mégis látványos kalácstészta, melyet ízlés szerint tölthetünk!

tavaszi kalács töltött kelttészta finom

0 Tovább
«
1234

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!