Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sóskedvelők előnyben - sörkifli

A népszerű partifalatka többféle recepttel készíthető el. Van, aki töltelékkel turbózza fel, és van, aki csak megszórja magokkal az üresen hagyott kifliket. Egy biztos: a sós finomság egyszerűen elkészíthető, és nagyszerű ropogtatnivaló lesz hosszú beszélgetésekhez!

0 Tovább

Pirított csirkemáj friss zöldségekkel

A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít.

zöldésg máj friss tészta

0 Tovább

Egy különleges túrós sütemény

Akár még a vasárnapi húsleves mellé főtt megmaradt tésztából is készülhet, ennek ellenére is elképesztően finom édesség!

túró édesség tészta tojás

0 Tovább

Kútbakelt, a nagymama nyomán

Vízen kullogónak is hívják, a hagyományos recept alapján kútba leeresztve kelesztették.

kútbakelt citromos finom kelttészta

0 Tovább

Különleges csavart fánkok​​​​​​​

A megszokott recept egy kis csavarral.

fánk farsang kelt tészta málnalekvár csavart fánk

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!