A népszerű partifalatka többféle recepttel készíthető el. Van, aki töltelékkel turbózza fel, és van, aki csak megszórja magokkal az üresen hagyott kifliket. Egy biztos: a sós finomság egyszerűen elkészíthető, és nagyszerű ropogtatnivaló lesz hosszú beszélgetésekhez!
2020. június 20. 05:30
Pirított csirkemáj friss zöldségekkel
A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít.
2020. máj 10. 12:53
Egy különleges túrós sütemény
Akár még a vasárnapi húsleves mellé főtt megmaradt tésztából is készülhet, ennek ellenére is elképesztően finom édesség!
2020. február 26. 11:58
Kútbakelt, a nagymama nyomán
Vízen kullogónak is hívják, a hagyományos recept alapján kútba leeresztve kelesztették.
2020. február 13. 13:42