A népszerű partifalatka többféle recepttel készíthető el. Van, aki töltelékkel turbózza fel, és van, aki csak megszórja magokkal az üresen hagyott kifliket. Egy biztos: a sós finomság egyszerűen elkészíthető, és nagyszerű ropogtatnivaló lesz hosszú beszélgetésekhez!

Pirított csirkemáj friss zöldségekkel
A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít.

Egy különleges túrós sütemény
Akár még a vasárnapi húsleves mellé főtt megmaradt tésztából is készülhet, ennek ellenére is elképesztően finom édesség!

Kútbakelt, a nagymama nyomán
Vízen kullogónak is hívják, a hagyományos recept alapján kútba leeresztve kelesztették.
