Az év utolsó napsugaras délutánján bográcsban készült el nálunk az utánozhatatlan csülökpörkölt, Bíró Lajos séf segítségével.

csülökpörkölt bogrács Bíró Lajos

 

Szerencsénk volt idén, hiszen a vénasszonyok nyara extra hosszúra nyúlt, amit mi ki is használtunk és egy isteni bográcsos csülökpörköltet rittyentettünk össze a kertben. Vendégünk Bíró Lajos sztárséf pedig tippeket adott, hogy Önök otthon is profin el tudjuk készíteni ezt a remek fogást. Ezt az isteni, húsos étel pedig nem csak elfogyasztani élvezet, de még a bőrünknek is jót tesz. Köztudott, hogy a kollagén segít fiatalon tartani a bőrünket és a csontjainkat, így ez a fogás még a szépülni vágyóknak is jót tesz. Hát kell ennél több?

Hozzávalók:

2 egész csülök

6-8 szelet bőrös császárhús

3 nagy fej hagyma

3-4 db paprika

3-4 db paradicsom

4-5 tk. zúzott fokhagyma

1 tk. egész kömény

só, bors

2 ek. fűszerpaprika

kb. 2 liter víz

Teljes adások a Médiaklikken!