Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Brassói aprópecsenye egy szokatlan hozzávalóval

Hagyományos brassói egy csipetnyi huncutsággal megbolondítva!

brassói szaftos gyors krumpli sertésszűz

0 Tovább

Töltött szűzpecsenye házi finomfőzelékkel

A menzás finomfőzeléket elfelejtve, igazi házi finomság készült, kolbászos töltött sertésszűzzel!

finomfőzelék sertésszűz kolbász házias

0 Tovább

Sertésszűz stroganoff

Bíró Lajos séf egy megvariált recepttel lepett meg minket.

sertésszűz stroganoff

0 Tovább

BBQ sertéscsászár

Ebben a receptünkben az édeskés ízvilágú húst egyszerű körettel kínálja nekünk Marcsi. BBQ-sorozatunk folytatódik, első lépésként egy mustáros-fűszeres pácban kényeztessük fő sertés-alapanyagunkat. Koriander, barna cukor, fűszerpaprika - ezeket javasoljuk, viszont ne riadjunk vissza az egyedül kikísérletezett száraz páctól sem.

0 Tovább

BBQ sertéstarja - a hagyományos recept egy kis csavarral

Egy jó bbq-party elmaradhatatlan fogásáról van szó, de nem szükséges megvárnunk újra a nyarat, hogy elkészítsük, hiszen bármikor nagyszerű választás. Kert és fa helyett a konyha és a sütő lesz a terepünk. A füst-ízt pótolhatjuk speciális olajokkal vagy ha kemencét használunk, akkor szénnel. Az elkészítést megelőzi a só-cukor ágyon való pihentetése, illetve a száraz pácolása a húsnak.

BBQ sertéstarja nudli abált zöldségek sertésrecept BBQ-recept

Az elkészítést megelőzi a só-cukor ágyon való pihentetése, illetve a száraz pácolása a húsnak. A sárgarépa, zeller és karalábé vajas abálását követően a nudlihoz kezdünk hozzá. A hagyományos receptúrát ezúttal tökmaggal variálta Marcsi és a séf. Csak egy kis adagot adjunk hozzá, hogy ne legyen túl intenzív zöld színe. A találás a fantáziánkra van bízva, de bárhogyis rendezgetjük az elemeket a tányéron, egy gyönyörű színkavalkád fogja körbeölelni a nudlit és a BBQ sertéstarjánkat.

0 Tovább
«
12

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!