Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ünnepi étel a halimádóknak

Magyarországon sajnos nem sokan fogyasztanak rendszeresen halat. Ahhoz, hogy ez megváltozzon lehet csak jó receptek kellenek, amiben most segítünk Önöknek!

hal sókéreg sült vajas tészta

0 Tovább

Krumplis tészta akár a régi időkben

Egy egyszerű, hagyományos ételt készítettünk házi tésztával, ahogyan nagymamáinktól láthattuk.

krumpli tészta uborka saláta hagyományos

0 Tovább

Házi papillon sütőtökkel, zsendicével az igazi ínyenceknek

Megmutattuk, hogyan készítsetek otthon egy isteni sütőtökös különlegességet.

papillon sütőtök zsendice különlegesség

0 Tovább

Karfioltócsni zöldfűszersalátával

Bicsár Attilta séf vezet bennünket gasztronómiai kalandozásunkon, ahol ezúttal egy népszerű ételt, a tócsnit készítjük el egy frissítő zöldfűszer salátával és sült répával.

0 Tovább

Zöldfűszerek kavalkádja lepénybe zárva

Fehérjedús, laktató túrós lepény sült a konyhánkban!

tavasz zöldfűszer túró lepény magyar

 

Nemcsak desszertként állja meg a helyét a lepény, mi, magyarok nagy szeretettel fogyasztjuk sós változatát főételként is. Ezúttal egy könnyed, túrós, zöldfűszeres tavaszi változat készült el konyhánkban.

Hozzávalók:

Tészta:

70 dkg liszt

15 dkg sertészsír

2 dl tejföl

2 db tojás

kevés víz

Töltelék:

2 kg tehéntúró

1 kg tejföl

1 nagy csokor vegyes zöldfűszer (tárkony, petrezselyem, koriander, majoranna)

6 tojás

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!