Magyarországon sajnos nem sokan fogyasztanak rendszeresen halat. Ahhoz, hogy ez megváltozzon lehet csak jó receptek kellenek, amiben most segítünk Önöknek!
Magyarországon sajnos nem sokan fogyasztanak rendszeresen halat. Ahhoz, hogy ez megváltozzon lehet csak jó receptek kellenek, amiben most segítünk Önöknek!
Egy egyszerű, hagyományos ételt készítettünk házi tésztával, ahogyan nagymamáinktól láthattuk.
Bicsár Attilta séf vezet bennünket gasztronómiai kalandozásunkon, ahol ezúttal egy népszerű ételt, a tócsnit készítjük el egy frissítő zöldfűszer salátával és sült répával.
Fehérjedús, laktató túrós lepény sült a konyhánkban!
Nemcsak desszertként állja meg a helyét a lepény, mi, magyarok nagy szeretettel fogyasztjuk sós változatát főételként is. Ezúttal egy könnyed, túrós, zöldfűszeres tavaszi változat készült el konyhánkban.
Hozzávalók:
Tészta:
70 dkg liszt
15 dkg sertészsír
2 dl tejföl
2 db tojás
só
kevés víz
Töltelék:
2 kg tehéntúró
1 kg tejföl
1 nagy csokor vegyes zöldfűszer (tárkony, petrezselyem, koriander, majoranna)
6 tojás
só