Itt már nem babra megy a játék!
Ha sült kacsa, akkor párolt káposzta, bónusznak pedig tepertő!
A túl sok fűszer nem mindig megoldás. A kacsa húsa önmagában is különleges, egy kis só pedig tökéletessé teheti, nem is kell hozzá más. Megmutatjuk azt is, hogyan daraboljuk fel a kacsát gyorsan és egyszerűen, és még a tartósításáról is elmondunk pár praktikát. Az extra élvezetekért pedig még tepertőt is készítünk.
Hozzávalók:
1 hízott kacsa
só
1 dl víz
párolt káposzta:
1 fej vöröskáposzta
2 ek. cukor
2 tk. só
1 dl fehérbor
2 ek. balzsamecet
A jól kinyújtott réteslap alatt el tudjuk olvasni az újságot. De hogyan is húzzuk tökéletesre?
Igazi színes, szagos, ízes étel készült most is nálunk, mégpedig nem más, mint a tavaszi bárányragu.