Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés

Nagymamáink klasszikusa, a mákos babka

Itt már nem babra megy a játék!

édes mákos babka fonott kalács

0 Tovább

Vasárnapi kacsamesék

Ha sült kacsa, akkor párolt káposzta, bónusznak pedig tepertő!

kacsa  sült párolt káposzta

A túl sok fűszer nem mindig megoldás. A kacsa húsa önmagában is különleges, egy kis só pedig tökéletessé teheti, nem is kell hozzá más. Megmutatjuk azt is, hogyan daraboljuk fel a kacsát gyorsan és egyszerűen, és még a tartósításáról is elmondunk pár praktikát. Az extra élvezetekért pedig még tepertőt is készítünk.

Hozzávalók:

1 hízott kacsa

1 dl víz

párolt káposzta:

1 fej vöröskáposzta

2 ek. cukor

2 tk. só

1 dl fehérbor

2 ek. balzsamecet

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Őrségi rétes, az újabb mumus

A jól kinyújtott réteslap alatt el tudjuk olvasni az újságot. De hogyan is húzzuk tökéletesre?

rétes Őrség őrségi mák finom

0 Tovább

A tavasz minden szépsége egy tálon

Igazi színes, szagos, ízes étel készült most is nálunk, mégpedig nem más, mint a tavaszi bárányragu.

Húsvét bárány tavasz ragu zöldség diéta

0 Tovább

Tavaszra hangolva - Húsos derelye másképp

Vigyázat, nem diétás!

bárány tavasz húsvét derelye szaftos

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!