Vigyázat, nem diétás!
Ki mondta, hogy a derelye csak édesen lehet jó? Kipróbáltunk egy sós, igazi Húsvéti báránypörköltes receptet. Ünnepek alkalmával mindenki megérdemel egy kis kényeztetést, így a tavaszi diétákat félredobva gasztro élményeinket bővíthetjük ezzel a csodás recepttel.
Hozzávalók:
Tészta:
30 dkg liszt
3 db M-es tojás
1 tk só
Töltelék:
50 dkg darált bárányhús
1 ek. olívaolaj
5 dkg húsos szalonna
1 fej vöröshagyma
só
bors
friss koriander
10 dkg natúr krémsajt
Mártás:
5 dkg vaj
5 dl zsíros tejszín
só
bors
1 tk olívaolaj
3 csipet sáfrány
friss tárkony
5 dkg hideg vaj
A formázáshoz:
1 tojásfehérje
A Tálaláshoz:
fél lime reszelt héja
friss koriander
parmezán
olívaolaj