Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vadas nyúl, a polgári konyha ékköve

Vadas sütőben? Igen! Nem szokványos módja ezen fogás elkészítésének, ám a sütés olyan zamatot ad az ételnek, hogy biztosan nem bánja meg ha elkészíti!

nyúl vadas sütve finom zöldség göngyölt hús

0 Tovább

Klasszikus, ropogós, és gőzölt marinált halvariációk

Kerekponty, kockaponty, tavalyi ponty, idei ponty, pontyfilé...Gombóc Artúr kedvenc finomsága helyett most halvariációk készülnek konyhánkban.

hal marinált variációk finom egészséges

0 Tovább

Halfasírt cukkinipürével, diétás napokra

Halfüggőknek kötelező fogás, egészségmegőrző körettel!

hal fasírt cukkini püré finom

0 Tovább

Hajdinás hús, az egytálételek koronázatlan királya

A bácskai rizseshús egészségesebb alternatíváját készítjük el konyhánkban!

hajdina hús pörkölt egytál finom

0 Tovább

Régi tojásos nokedli új köntösben

Az eredeti klasszikus íz megőrzése mellett vad vizekre eveztünk!

tojás nokedli magyar falu finom

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!