Egy kifejezetten olyan fogás, ami biztosan sikert arat, közben pedig könnyen elkészíthető, akár egy hétvégi ebédre vagy vacsorára.
Egy kifejezetten olyan fogás, ami biztosan sikert arat, közben pedig könnyen elkészíthető, akár egy hétvégi ebédre vagy vacsorára.
A pásztortarhonya egy remek étel, amely a magyar konyha jellegzetes ízeit mind magába zárja. Nagyon könnyű elkészíteni, és ha néhány tippre odafigyelünk, akkor felejthetetlenül finom lesz!
Első ránézésre egy hétköznapi fogás, ám sokan nem tudják, hogyan is készül valójában a kijevi csirkemell.
Újabb klasszikus, melyben a töltelék az erdő piciny kalapos manóiból készül, friss, tiszta ízt kölcsönözve ebédünknek.
Vadas sütőben? Igen! Nem szokványos módja ezen fogás elkészítésének, ám a sütés olyan zamatot ad az ételnek, hogy biztosan nem bánja meg ha elkészíti!