Őrség ihlette nyúlvacsora

Parázson sült zellerpüré, fenyőmag öntettel, nyúlgerincen tálalva. Különlegesnek ígérkezik, igaz?

Farkas Richárd séf nyúl zeller fenyő virág őrség

0 Tovább

Egy tál dödölle, ettél belőle?​​​​​​​

Gyerekkorunk kedvenc krumplis ételét készítjük el, az őrség inspirációjában.

krumpli burgonya dödölle liszt gomba tejföl

0 Tovább

Egy kora nyári klasszikus, ami mindig jó választás

Egy igazán ízletes és egészséges fogással készültünk a karalábé kedvelőknek.

karalábé rakott kora nyár

0 Tovább

Régi tojásos nokedli új köntösben

Az eredeti klasszikus íz megőrzése mellett vad vizekre eveztünk!

tojás nokedli magyar falu finom

0 Tovább

Nem 1, nem 2, hanem százrétű kalács!

A tökéletes kelt tészta isteni tökmagos töltelékkel.

tökmag kalács recept kelt tészta

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!