Help Sales ÁSZF

Pirított csirkemáj friss zöldségekkel

A máj az egyik leggyakrabban fogyasztott belsőség, könnyen elérhető és sokféle formában elkészíthető. Hazánkban sertés- és csirkemájból fogy a legtöbb, a liba- és kacsamáj pedig igazi ínyencségnek számít.

zöldésg máj friss tészta

0 Tovább

Krumplipaprikás húsosan

A krumplipaprikás az egyik kedvenc ételünk! Hihetetlen ízkavalkádot nyújt, ráadásul gyorsan el is készül.

burgonya paprika nokedli hagyma

0 Tovább

Tarka töltött paprika

Hagyományos töltött paprikánkat színes köntösbe bújtattuk!

töltött paprika magyaros kiadós

Klasszikus magyaros fogásunkat ezúttal kaliforniai paprikára cseréltük. Kerekes Sándor séf mutatja meg, hogy készíthető el az eredeti recept, újragondolva. A hagymát szalonnán megpirítjuk, közben előkészítjük a paprikákat, majd a tölteléket is jól összedolgozzuk, amibe a végén mehet is bele a lepirított hagyma. Megtöltjük a paprikákat, majd a tepsibe hagymás-fűszeres ágyást készítünk, ez ad extra ízt ételünknek. Mehet rá a szósz, majd irány a sütő! Az elkészült finomságot friss újhagymával, petrezselyemmel tálaljuk.

Hozzávalók:

15 dkg mangalicaszalonna

1 fej vöröshagyma

50 dkg darált sertésdagadó

50 dkg darált  sertéslapocka

20 dkg főtt rizs

5-6 szál kakukkfű

3-4 szál majoranna

4-5 szál újhagyma

3-4 gerezd fokhagyma

1 db tojás

durva bors

1 kk. fűszerpaprika

8 db sárga kaliforniai paprika

A szószhoz:

1 liter hámozott paradicsom

szükség szerint sűrített paradicsom

3-4 gerezd fokhagyma

1 csokor zellerzöld

1 fej vöröshagyma

bors

A tálaláshoz:

Újhagyma és petrezselyem

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

Marhasült, üde zöldségágyáson

Marhalábszár újragondolva, avagy csodák a pörköltön túl!

Receptünkben a marhahús dominál, melynek egyszerűségében rejlik varázslatos íze. Figyeljünk arra a hús szeletelésénél, hogy szálirányra merőlegesen vágjuk, sütés után így igazán omlóssá válik. Hogy fogásunk szaftos maradjon, ne felejtsünk el egy kis szalonnát csempészni a hozzávalók közé! Az összetevőket edénybe tesszük, majd lassú tűzön készre sütjük. Ezalatt bőven jut időnk a köret elkészítésére is. A minimalizmus irányvonalán továbbhaladva az újburgonyát egészben puhára sütjük, majd egy kis spárgával színesítjük fogásunkat. Jó étvágyat!

Hozzávalók:

1,5-2 kg marhalábszár

3-4 fej vöröshagyma

15 dkg szalonna

1 ek. sertészsír

3-4 ág zsenge rozmaring

bors

2 kg apró újburgonya

3-4 szál újfokhagyma

1 csokor spárga

1 dl zsíros tejszín

2 ek. olívaolaj

3 dkg vaj

1 csomag petrezselyem

Teljes adások a Médiaklikken!

0 Tovább

A legfinomabb császármorzsa

Egyszerű, de nagyszerű receptet hoztunk Önöknek.

Császármorzsa recept

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!