Mi lehet az, amibe málna, habcsók és csoki is kerül? Hát a kalács!

A két Marcsi isteni és különleges kaláccsal készült Önöknek.

kalács habcsók málna csoki édesség

0 Tovább

Kedvenc rántott csirkénk ínycsiklandozó spenótfőzelékkel

Hagyományos csirkénk mellé, egy egészséges zöldekből álló főzelékkel készültünk, amit mindenképp érdemes kipróbálni.

rántott csirke spenót főzelék

0 Tovább

Reformrizottó spenót csipsszel bolondítva

Bicsár Attila séf különleges konyhai trükkjeit mutatta meg nekünk!

spenót rizottó csirkemell csipsz reform

0 Tovább

A sült keszeg és az olajos hal titkai

Szári Zsolttal csodálatos és egyszerű halfogásokkal készültünk Önöknek.

hal sült olajos keszeg

0 Tovább

Ünnepi étel a halimádóknak

Magyarországon sajnos nem sokan fogyasztanak rendszeresen halat. Ahhoz, hogy ez megváltozzon lehet csak jó receptek kellenek, amiben most segítünk Önöknek!

hal sókéreg sült vajas tészta

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!