Az „igazi” tarhonya

A pásztortarhonya egy remek étel, amely a magyar konyha jellegzetes ízeit mind magába zárja. Nagyon könnyű elkészíteni, és ha néhány tippre odafigyelünk, akkor felejthetetlenül finom lesz!

pásztortarhonya tarhonya egytálétel magyaros

0 Tovább

Az eredeti kijevi csirke receptje

Első ránézésre egy hétköznapi fogás, ám sokan nem tudják, hogyan is készül valójában a kijevi csirkemell.

csirkemell rántott kijevi ropogós vajas

0 Tovább

Erdei finomságokkal töltött csirke

Újabb klasszikus, melyben a töltelék az erdő piciny kalapos manóiból készül, friss, tiszta ízt kölcsönözve ebédünknek.

gomba csirke töltött finom ősz

0 Tovább

Vadas nyúl, a polgári konyha ékköve

Vadas sütőben? Igen! Nem szokványos módja ezen fogás elkészítésének, ám a sütés olyan zamatot ad az ételnek, hogy biztosan nem bánja meg ha elkészíti!

nyúl vadas sütve finom zöldség göngyölt hús

0 Tovább

Ludaskása minden jóval​​​​​​​

A Márton-napnak ugyan már vége, de ez az ízletes étel bármelyik nap megállja a helyét!

ludaskása liba Márton-nap gersli

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!