Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fordított sütemény - használjunk céklát!

Sokan nem is gondolnának rá, de a céklát - egy kis cukorral és balzsamecettel összeházasítva - kiválóan felhasználhatjuk desszertekhez is. Pont olyan finomságot hozunk létre vele, mintha almát vagy körtét használtunk volna.

0 Tovább

Régi recept, ma is kedvenc: macskaszem

A sütemény nevét sokan pávaszemként ismerik. Klasszikus feltéteteket: meggyet és diót készítünk elő hozzá. Marcsi azt a véleményt osztja, hogy egy étel (meg egy desszert is) akkor finom igazán, ha nem spórolunk az alapanyagokkal, hanem bőséggel bánunk velük.meggyes süti macskaszem pávaszem sütemény dióhab édesség

0 Tovább

Francia baguette magyar konyhából

Az elkészítésen túl az is kiderül Marcsi videójából, hogy miről ismerhetitek fel a pékségben, hogy a baguette kézzel vagy géppel készült.

0 Tovább

Sóskedvelők előnyben - sörkifli

A népszerű partifalatka többféle recepttel készíthető el. Van, aki töltelékkel turbózza fel, és van, aki csak megszórja magokkal az üresen hagyott kifliket. Egy biztos: a sós finomság egyszerűen elkészíthető, és nagyszerű ropogtatnivaló lesz hosszú beszélgetésekhez!

0 Tovább

Vacsora vadászat után: konfitált őzcsülök

Rendkívül ízletes vadas hatású ételünk nem a pikk-pakk összedobható kategórába tartozik. Azonban a kapott ízélményért megéri időt szánni rá. Alacsony hőfokon akár egy éjjelt is a sütőben tölthet. Ha nem tudtunk őzet beszerezni, ne csüggedjünk, jöhet nyúl, juh, bárány vagy kecske is.

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!