Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Krábca a böjti napokra

A húsmentes fogások császára főételként is megállja a helyét, garantáltan nem maradunk éhesek utána!

köles édes finom sült diós

0 Tovább

Sült császárhús fűszerköntösben

Egyszerű, de nagyszerű! Bármilyen hús tökéletessé varázsolható a fűszerek megfelelő kombinációjával!

malac gazdag hús sült finom szaftos

0 Tovább

Őszváró ízek

Kandalló, színes levelek, meleg takaró...itt az ősz! Ez pedig egyet jelenthet: Borbás Marcsi szívet-lelket melengető recepteket készít!

ősz sült alma bodzabogyó leves édes

0 Tovább

A sült keszeg és az olajos hal titkai

Szári Zsolttal csodálatos és egyszerű halfogásokkal készültünk Önöknek.

hal sült olajos keszeg

0 Tovább

Ünnepi étel a halimádóknak

Magyarországon sajnos nem sokan fogyasztanak rendszeresen halat. Ahhoz, hogy ez megváltozzon lehet csak jó receptek kellenek, amiben most segítünk Önöknek!

hal sókéreg sült vajas tészta

0 Tovább

Borbás Marcsi szakácskönyve

blogavatar

Tartsatok velem és vessük bele magunkat a gasztronómia világába, ahol mennyei receptekkel, konyhai praktikákkal és minőségi alapanyagokkal várlak Benneteket. Váljunk együtt a konyha mestereivé. Mert a legfontosabb szakács Te vagy!