Kandalló, színes levelek, meleg takaró...itt az ősz! Ez pedig egyet jelenthet: Borbás Marcsi szívet-lelket melengető recepteket készít!

ősz sült alma bodzabogyó leves édes

 

A sült alma egyszerű, de mégis különleges édesség a hidegebb napokra, pokrócba burkolózva érdemes fogyasztani! Majd egy igazán különleges levest készít Marcsi, melynek titkos receptjét Hancsik Edit árulja el nekünk

Sült alma:

2 db savanykás alma (vagy egyéb gyümölcs)

2 tojás

2 ek. cukor

2 csésze liszt

1 csésze tej

1 cs. sütőpor

olaj a sütéshez

Bodzabogyóleves:

1,5 liter víz

4 nagy ek. bodzabogyó

1 alma

2-3 karika citrom

1 rúd fahéj

cukor ízlés szerint

A habaráshoz:

1 ek. liszt

2 ek tejföl

2 ek tejszín

Teljes adások a Médiaklikken!