A csokoládé szerelmesei most figyeljenek, hiszen ebben a tortában minden fajtája megtalálható!
Juhos József megint egy különleges torta receptjével érkezett hozzánk, aminek a piskótája leheletkönnyű és a három csokoládés töltelék benne sima, selymes és igazán krémes. Pont olyan, amilyennek lennie kell! A végeredmény pedig egy csupa csokis csoda, amiben az arányok pont fordítottak, hiszen nem a piskóta, hanem a háromcsokis krém dominál benne.
Hozzávalók:
Piskóta:
128 g vaj
225 g csokoládé
270 g tojásfehérje
75 g cukor
105 g tojássárgája
Fehér csokoládés krém:
200 g tejszín
65 g fehér csokoládé
1 vaníliarúd
Étcsokoládés krém:
250 g tejszín
58 g invert cukor
34 g 70%-os étcsokoládé
97 g vaj
Tejcsokoládés krém:
350 g tejszín
200 g tejcsokoládé
30 g zselatinmassza
(1 g zselatinhoz 6 g jéghideg víz)