A két Marcsi isteni és különleges kaláccsal készült Önöknek. 

kalács habcsók málna csoki édesség

 

Libor Marcsi tényleg a kelt tészták mestere. Már a címből is kiderült, hogy egy nem mindennapi kalácsot hozott el nekünk, hiszen a formájától kezdve, a töltelékén át, még magába a tésztába is került egy nem hagyományos alapanyag – utóbbiba például a tejszín. A hedonisták mennyországa ez az édesség, hiszen a málnán és a habcsókon felül még csokival is megbolondítottuk a receptet. A végeredmény pedig pont olyan finom lesz, mint ahogy kinéz!

Hozzávalók:

50 dkg finomliszt

3 ek. cukor

1 tk. só

2 tojássárgája

1 citrom reszelt héja

2 dl habtejszín

1 dl tej

2,5 dkg friss élesztő

Töltelék:

2 tojásfehérje

3 ek. cukor

csipet só

25 dkg málna

10 dkg étcsokoládé

Teljes adások a Médiaklikken!