A két Marcsi isteni és különleges kaláccsal készült Önöknek.
Libor Marcsi tényleg a kelt tészták mestere. Már a címből is kiderült, hogy egy nem mindennapi kalácsot hozott el nekünk, hiszen a formájától kezdve, a töltelékén át, még magába a tésztába is került egy nem hagyományos alapanyag – utóbbiba például a tejszín. A hedonisták mennyországa ez az édesség, hiszen a málnán és a habcsókon felül még csokival is megbolondítottuk a receptet. A végeredmény pedig pont olyan finom lesz, mint ahogy kinéz!
Hozzávalók:
50 dkg finomliszt
3 ek. cukor
1 tk. só
2 tojássárgája
1 citrom reszelt héja
2 dl habtejszín
1 dl tej
2,5 dkg friss élesztő
Töltelék:
2 tojásfehérje
3 ek. cukor
csipet só
25 dkg málna
10 dkg étcsokoládé