Kandalló előtti melegedéshez tökéletesen alkalmas téli csemege, nem szokványos alapanyagokkal, mely szívünket is melengeti.

Marcsi masni sütemény Fekete Gergő sütés tészta desszert

 

Sós masni sütőtökkrémmel, krémsajttal és zsályacsipsszel. Mi kellhet még? Egy különleges pék, Fekete Gergő, aki az autószerelést cserélte le péklapátra. Milyen szerencse ez nekünk! Remek sütéskönnyítő tippeket osztanak meg velünk, hogy élménnyé válhasson a sütés-főzés.

Hozzávalók:

38 dkg tej

32 dkg cukor

4,5 dkg élesztő vagy édeskovász

1 kg BL 80 liszt

20 dkg vaj

2,3 dkg só

1 tojás

0,5 dl tökmagolaj

A kalács töltelékéhez:

vászolyi krémsajt

zsálya

sült sütőtök

A díszítéshez:

zsálya

tökmag

Teljes adások a Médiaklikken!